Selecteer een pagina

Over ons

Home » Over ons

Over ons


Het orthodontisch vakgebied krijgt steeds meer de waardering die het verdient. Er worden niet meer alleen ‘beugeltjes’ gebogen. Het accent binnen de bedrijfsfilosofie van Ortho Dental ligt op kwaliteit, service en technische innovatie. Creativiteit en patiëntgericht denken hebben zodoende bijgedragen aan het uitgebreide scala van orthodontische regulatieapparatuur dat Ortho Dental heden ten dage aan haar afnemers aanbiedt.

Ortho Dental is zich ervan bewust dat steeds meer mensen gebruik willen maken van een esthetisch-orthodontische behandelmethode. Omdat specialisten behalve met deze cosmetische wensen steeds vaker te maken krijgen met milieu- en kwaliteitseisen, is het voor hen van belang dat zij kunnen beschikken over een laboratorium dat daaraan kan voldoen.

Alle apparaten worden vervaardigd uit CE-gemarkeerde producten en ook het kwaliteitssysteem binnen de organisatie zorgde ervoor dat Ortho Dental in 1999 haar ISO-9001 certificaat binnenhaalde. Ortho Dental kan bogen op bewezen technische vaardigheid, gecombineerd met een jarenlange ervaring in de samenwerking tussen technicus en uitvoerend practicus. Hierdoor kan zij worden gerekend tot één van meest veelzijdige orthodontische laboratoria van ons land.

Neem vrijblijvend contact met ons op

  • Velden met een * zijn verplicht